Iedere maandag gratis inloopspreekuur 17:30 - 18:30 uur!

Gehele maand September geen inloopspreekuur  

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra Pijnenburg. Ik ben kwaliteitsgeregistreerd Oefentherapeut Cesar en lid van de VvOCM (Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar Mensendieck) en het Kwaliteitsregister Paramedici.


Ik ben sinds februari 2014 afgestudeerd aan de Hbo-opleiding Oefentherapie Cesar te Utrecht. Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden bezoek ik regelmatig bij- en nascholingen.
Na mijn opleiding heb ik waargenomen voor een collega. In overleg met Ben van Esch hebben we besloten dat Oefentherapie Cesar een mooie aanvulling is op de Armhoefse Praktijk. Sinds janurai 2015 is die samenwerking een feit.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met de meest recente inzichten op het gebied van patiëntenregistratie, richtlijnen en multidisciplinair samenwerken. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt het behandeldoel en –plan op te stellen en na te streven.
 Zo kunnen we samen op zoek gaan naar passende mogelijkheden en oplossingen. U als specialist van uw gevoel van het lichaam en ik als specialist in houding en bewegingen en de theoretische kennis van het lichaam.
Ik zie mijzelf niet als concurrent van andere zorgprofessionals; ik wil juist met mijn recente inzichten en ervaring in multidisciplinair samenwerken een aanvulling voor hen zijn. Ik ben van mening dat iedere zorgprofessional zijn/haar kwaliteiten heeft en dat de patiënten het meest gebaad zijn bij een optimale samenwerking van (para)medici.